Kastaplast kastaSet

Kastaplast nybörjar-set:

OBS! Färgerna varierar, så det går inte att välja färger.

Falk:
9/6/-2/1

Denna fågel älskar att flyga! Falk kontrollerar fairwayn och når sitt mål effektivt. Genom att använda rätt kombination av hastighet, glid och noggranhet. Precis som fågeln den är döpt efter. Denna fairway driver passar färdigheter och kastkrafter för en bred målgrupp. Med ett bekvämt grepp, passar Falk de flesta händer samt stilar.

Lämplig för: Glidiga medvindsskott, långa anhyzer linjer och hyzer-flip kast.

Svea:
5/6/-1/0

Nyckelordet är glid! Använd Svea för lazerraka kast, långvariga anhyzerlinjer eller smidiga hyzers. Denna lättanvända disc kan vara ditt hemliga vapen för att kasta i den linje du behöver. Förväxla dock inte discen för en disc endast för nybörjare. När som helst du behöver massivt glid, kommer Svea att leverera. Den har en lägre profil än vår Göte midrange driver, vilket gör den lämplig för mindre händer. Lätt att greppa och lätt att släppa. Svea är ett gammalt svenskt namn som kommer från folket i Svea Rike, senare Sverige.

Lämplig för: Kast med låg fart och när som helst glide behövs.

Reko:
3/3/0/1

Skaffa din Reko för de raka puttarna och inspelen, eller ge den en liten hyzer på längre kast och se den vända försiktigt. Denna disc har alla egenskaper hos en sann putter.

Reko har en bekväm rundad profil och en slät pärla, som passar de flesta spelares händer. Lätt att greppa och lätt att kasta. Den har en förstärkt axel som ger lite extra hållbarhet jämfört med den genomsnittliga puttern.

Lämplig för: Puttar, inspel och hyzer-flip drives.

449,00 kr